Za nim przyjdzie listopad i Gęsina zagości na stołach na dobre, chcemy Zaprosić was przedpremierowo w Październiku na weekend pod hasłem “Gęsina, wino i jazz”. Oczywiście w Listopadzie, też planujemy długi weekend pod tym hasłem. Zapraszamy Was na pyszną kolację z kieliszkiem wina i muzyką jazzową na żywo oraz wspólne gotowanie. Do tego napalimy w ruskiej bani, posiedzimy przy ogniu i odetchniemy świeżym, nadbużańskim powietrzem.
Z gęsiną jesteśmy za Pan brat od lat. W swojej kuchni przyrządzamy gotowe dania obiadowe, pierogi z gęsiną, rilletes, foie gras oraz wyjątkowe, długo dojrzewające półgęski. Dlatego podążając za hasłem naszego Przyjaciela Jacka Szklarka – “Gęsina na św. Marcina” zapraszamy Was do wspólnej zabawy kulinarnej oraz do degustacji tych pyszności!
Podczas pobytu w naszym Dworze, będziecie mogli zapomnieć o wszystkim, bo o wszystko zadbamy my! Nakarmimy Was pysznymi potrawami, które przygotowujemy specjalnie dla was w naszej Zaściankowej kuchni – począwszy od chleba, przez własne wyroby wędliniarskie, na przetworach i dżemach kończąc. Goście, którzy odwiedzają nas po raz kolejny, zawsze mawiają, że przydałby im się drugi żołądek! Natomiast o nabranie zbędnych gramów nie musicie się martwić. Położenie Dworu skłania do długich spacerów i podziwiania otaczającej go natury, która tu nad Bugiem jest szczególnie wyjątkowa!
Zapraszają Gospodarze Dworu Zaścianek
W cenie pobytu:
- kolacja z muzyką na żywo i kieliszkiem wina
- powitalna kolacja przy rozpalonym kominie i degustacją nalewek
- wspólne gotowanie
- seans w ruskiej bani
- 2 noclegi z bogatymi śniadaniami
- całodzienny serwis kawowo-herbaciany
- domowa atmosfera Dworu
- bezpłatny parking
- Wi-Fi
Cena:
- osoba dorosła – 995
- dzieci do lat 12 – 500
- dzieci do lat 3 – 150
- dopłata do pokoju o podw. standardzie – 100 zł/ doba
- dopłata do pokoju 1 os. – 100 zł/ doba
- dopłata za zwierzaka – 50 zł/doba
- * Oferta odbędzie się przy grupie min.20 osób
* Rezygnacja z któregokolwiek punktu programu nie wpływa na cenę