Wraz z końcem lata przedstawiamy Państwu serię weekendów w naszym dworze pod tytułem: „Smaki Jesieni„. Rozpoczynamy ją od weekendu, którego głównym tematem będzie król polskiej kuchni – ziemniak! W planie między innymi wykopki i pieczenie ziemniaków, warsztaty kulinarne i wspólne gotowanie, kolacja z muzyką na żywo. Do tego będzie możliwość wygrzania się w ruskiej bani. Jak zawsze zapewnimy Wam dużo pyszności, które umilą Wasz pobyt u nas. Zachęcimy Was do zwiedzania przepięknej okolicy naszego Dworu i podpowiemy, które miejsca szczególnie warto odwiedzić. Ci, którzy będą chcieli nie robić nic, też znajdą dla siebie miejsce, a my zrobimy co w naszej mocy, żeby błogi stan relaksu się nie kończył
Oferta obejmuje:
- 2 noclegi z bogatymi śniadaniami
- 1 obiadokolację z degustacją domowych nalewek
- 1 obiadokolację ogniskową z degustacją wódki z ziemniaka i akompaniamentem akordeonu
- Warsztaty kulinarne z ziemniakiem w roli głównej
- Wykopki z pieczeniem ziemniaków w ognisku
- Seans w ruskiej Bani
- Całodzienny serwis kawowy z domowymi wypiekami
- dostęp do rowerów, kijów do nordick wallking, placu zabaw
Cena:
- Osoba dorosła -850zł
- Dzieci do lat 3 -100 zł
- Dzieci 3-12 lat- 480 zł
- Zwierzęta 50 zł- doba
- Pokój de lux dopłata- 100 zł/ doba
- Pokój 1 os. Dopłata 100 zł/ doba
Zapraszają Gospodarze Dworu Zaścianek
*możliwość zakupu naszych smakołyków
* Rezygnacja z któregokolwiek punktu programu nie wpływa na cenę